Videos

video

Dinkes KBB NgatikBarudak Hirup Beresih Tur Sehat Basis Android

TP | BANDUNG TV | GIA NOVIANDRI | Dinas kesehatan kabupaten bandung barat, nyorang sosialisasi paripolah hirup beresih tur sehat atawa phbs, ka mangpuluh-puluh...
video

Najan Dipicangcam, Adu Bagong Masih Jadi Hiburan Rahayat

TP | BANDUNG TV | GIA NOVIANDRI | Kagiatan adu bagong dilakonan ku masarakat di lelewek pacet, kabupaten bandung, sawatara waktu katompernakeun. Pro jeung...
video

Warga Kudu Boga KTP Dina Pemilihan Umum 2018

TP | BANDUNG TV | GIA NOVIANDRI | Panwaslu kabupaten bandung, miharep, masarakat anu ngagunakeun hak pilihna dina prakprakan pemilihan umum kepala daerah, boga...
video

Prakprakan Ngabongkar Pasar Sandang Dipapaesan Ririceuwan

TP | BANDUNG TV | GIA NOVIANDRI | Kiwari pasar sandang sumedang, geus pungkas direfitalisasi.Ku kituna, petugas satuan polisi pamong praja boga karep memenah...