TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Salah Sahiji Wangunan Gudang Di Salah Sahiji Pabrik, Anu Pernahna Di Jalan Raya BandungGarut, Kecamatan Cimanggung, Kabupaten Sumedang, Kahuruan, Poe Senen IsukIsuk, 7 September 2020. Petugas Rada Bangga Keur Ngungkulan Seuneuh Anu Ngabebela Di Eta Gudang, Lantaran Eta Lelewek Seuseuteun Cai, Ti Saprak Nincak Usum Halodo.