TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Salah Saurang Pasen Anu Kakonfirmasi Positif Covid19, Dumasar Kana Hasil Swab Tes Anu Dikokolakeun Ku Pihak RSUD Sumedang Samemehna, Tilar Dunya. Dina Emprona, Layonna Dikurebkeun Ku Petugas Anu Ngagunakeun APD Lengkep, Sarta Ngalarapkeun Protokol Pemakaman Standar Covid19 Anu Dipedalkeun Ku WHO.