TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Kepolisian Resor Cimahi, Ngabagikeun Sarebu Handsanitizer Sarta Sarebu Masker, Ka Sakumna Warga Anu Numpak Kendaraan, Boh Motor Boh Angkutan Umum, Di Lelewek Margaasih, Kabupaten Bandung. Dina Enas-Enasna, Eta Hal Teh, Dikokolakeun Keur Nyinglar Sarta Ngadalikeun Sumebarna Covid-19.