TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Umat Buddha Vihara Tridarma Kabupaten Cianjur, Nyorang Bhakti Sosial Ngabagikeun Paket Kabutuh Poko, Ka MangratusRatus Warga Di Kelurahan Solok Pandan, Kabupaten Cianjur. Eta Hal Teh Dilakonan Keur Ngurangan Bangbaluh Masarakat Nu Kapangaruhan Ku Covid 19. Dina Emprona, Eta Kagiatan Teh Disorang Satutas Sembahyang Cioko, Keur Karuhun Umat Buddha.