TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Patali Jeung Katohyanna Saratus Tujuh Belas ASN Pamarentah Kota Bandung Anu Positif Covid 19 Luyu Kana Swab Tes, Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil Ngageuing Ngeunaan 3M, Nya Eta Make Masker, Kukumbah Leungeun, Tur Jaga Jarak, Bari Ngadago Vaksin Anu Kauji Sacara Klinis. Samalah, Pihakna Meredih Sakumna Kepala Daerah Keur Nyorang Swab Tes, Sangkan Kasus Positif Bisa Diungkulan Sagancanna.