TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Tempat Wisata Di Kota Cimahi Tur Kabupaten Bandung Barat, Anu Teu Ngalarapkeun Protokol Kasehatan Pikeun Nyinglar Sumebarna Covid19, Diancam Bakal Ditutup Deui. Sakumaha Anu Ditandeskeun Ku Kapolres Cimahi AKBP M. Yoris Maulana Yusuf Marzuki, Dina Kagiatan Silaturahmi Forkopimda Kota Cimahi Turta Kbb Jeung Para Pangusaha Tempat Wisata Katut Restoran.