TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Satutas Balik Mancen Di Papua, Sababaraha Prajurit Batalyon 300 Raider Di Kabupaten Cianjur Positif Covid19. Eta Hal Teh Diestukeun Ku Pangdam Tiga Siliwangi, Mayjen TNI Nugroho Budi Wiryanto. Kiwari, Pihakna Nyindekeun, Eta Sakumna Prajurit Anu Positif Covid19 Teh, Diisolasi Di Barak Tentara.