TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Tacan Pungkasna Mangsa Pandemi Covid-19, Ngabalukarkeun Prakprakan Ibadah Idul Adha Dina Taun Ieu, Rada Beda Batan Sawatara Taun Samemehna. Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan Covid-19 Jawa Barat, Nembrakeun, Bebedaanana Teh Ti Mimiti Prakprakan Sholat Ied, Meuncit Ingon-Ingon, Tepi Ka Ketak Ngabagikeun Daging Kurban.