TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Musibah Kacilakaan Lalu Lintas, Karandapan Di Jalan Raya SumedangBandung, Anu Pernahna Di Jalur Cadas Pangeran, Kabupaten Sumedang. Treuk Nu Ngangkut Batu Bara, Tiporos Ti Jalan Utama Tur MehMehan Nimpah Imah Warga. Dina Erongan Mah, Supirna Tunduh Tepi Ka Teu Bisa Ngadalikeun Lajuna Treuk.