TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pikeun Ngungkulan Pasualan Pagawe Anu DiPhk Tapi Tacan Nampa Pesangon, Dinas Tenaga Kerja Dan Transmigrasi Atawa Disnakertrans Jabar, Satekah Polah Nyorang Rukun Gawe Jeung Akuntan Publik. Upama Aya Pausahaan Anu Ngarempak Aturan, Disnakertrans Bakal Laporan Ka Pihak Anu Boga Wewenang Kawas Pengadilan.