TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Sajumlahing Toko Sapedah Di Kabupaten Sumedang, Rea Didareugdeug Ku Nu Mareuli. Samalah, Sababaraha Toko Sapedah Tepikeun Ka Beakeun Stok Dagangan, Lantaran Rea Dibareuli Ku Masarakat. Ceuk Anu Dagang Sapedah Budak Jeung Nu Geus Sawawa Ngeceskeun, Kiwari, Oplah Daganganana Ngajaul Batan Sasari.