TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Nincak Mangsa Lekasan Prakprakan Pembatasan Sosial Berskala Besar, PSBB, Proporsional Di Kota Bandung, Pamarentah Kota Bandung, Nampa Kamandang Ngeunaan Kamekaran Prakprakan Ngungkulan Covid19. Salah Saurang Epidemiolog Ti Fakultas Kedokteran Unpad Nembrakeun, Dina EnasEnasna Bandung Geus Aya Dina Jalur Anu Luyu Kana Protokol WHO.