TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Kementrian Agama Republik Indonesia Geus Medalkeun Surat Edaran Ngeunaan Dibuka Deuina Tempat Ibadah Pikeun Ngalakonan Kagiatan Ibadah Dina Mangsa Pandemi Covid-19. Sanajan Kitu, Kementrian Agama Meredih Ka Para Pangurus Tempat Ibadah, Sangkan Tuhu Kana Prosedur Anu Dicindekeun Ku Pamarentah, Utamana Dina Ngalarpkeun Protokol Kasehatan.