TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pamarentah Kabupaten Bandung, Perpanjang Mangsa Dilarapkeunana Pembatasan Sosial Berskala Besar Atawa PSBB. Sanajan Masih Dilakonan Kalawan Parsial, Tapi, Prakprakan PSBB Ayeuna, Bakal Dikokolakeun Leuwih Rekep. Pangna Kitu, Kiwari, Pamarentah Kabupaten Bandung Nambahan Tilu Kecamatan Anu Ngalarapkeun PSBB, Dumeh Dierong Dipapaesan Ku Warga Anu Katepaan Covid 19.