TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Ngeureunkeun Salah Sahiji Mobil Minibeus Pulas Silver, Anu Ngangkut Warga Opatan, Di Gerbang Tol Cileunyi, Kabupaten Bandung. Luyu Kana Katerangan Anu Dicangking Ku Petugas, Eta Warga Opatan Anu Numpak Jasa Travel Teh, Boga Karep Mudik Ti Bekasi Muru Ka Kabupaten Sumedang.