TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Pamarentah Provinsi Jawa Barat Nyindekeun, Stok Kabutuh Pangan Masarakat Di Sakuliah Jawa Barat, Aman Tepi Ka Poean Lebaran. Ku Kituna, Sekretaris Daerah Jawa Barat Miharep, Sanajan Ayeuna Jawa Barat Nincak Mangsa PSBB Ti Mimiti 6 Tepi Ka 19 Mei, Masyrakat Salawasna Tuhu Kana Pameredih Pamarentah, Kawas Ulah Balanja Kaleuleuwihi, Tur Ririungan.