TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Salah Sahiji Imah Warga Di Desa Sukasari, Kecamatan Pameungpeuk, Kabupaten Bandung, Kagerus Cai Walungan Anu Ngagulidag Tepi Ka Rugrug, Poe Minggu Pabeubeurang. Dina Emprona, Taya Korban Jiwa Nalika Eta Kajadian. Sanajan Kitu, Ceuk Anu Boga Eta Imah, Dirina Ngarandapan Karugian Materil Tepi Ka Mangpuluh-Puluh Juta.