TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Nincak Poe Katilu PSBB Di Bandung Raya Turta Pamahing Mudik Dina Poe Munggaran, Jumlah Panumpang Di Terminal Cicaheum, Kota Bandung Nyirorot Tepi Ka Salapan Puluh Persen. Lian Ti Eta Pihak Bakal Nibanan Sanksi Pikeun PO Beus Anu Teu Tuhu Kana Aturan Ngeunaan PSBB Jeung Pamahing Mudik.