TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Minangka Lajuning Laku Tina Rasa Kahaat, Persatuan Wartawan Indonesia Kota Bandung, Ngabagikeun MangratusRatus Paket Sembako Jeung Masker Ka Masarakat Kurang Mampu Anu Kapangaruan Ku Covid19, Nalika Dilarapkeunana Pembatasan Sosial Berskala Besar PSBB, Di Kota Bandung.