TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Minangka Tarekah Pikeun Megatkeun Mata Rantai Sumebarna Covid-19, Kosgoro Kota Sukabumi, Jeung Polres Sukabumi Kota, Nyemprotkeun Disinfektan Ka Area Publik Tur Zona Merah Corona. Eta Hal Teh Dilakonan Minangka Wangun Kahaat Kosgoro Lebah Megatkeun Mata Rantai Covid-19, Di Kota Sukabumi.