TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Pamarentah Kota Sukabumi Ngonfirmasi Jumlah Kasus Positif Covid-19, Anu Terus Nambahan Tepi Ka Dalapan Belasan Sarta Saurang Diantarana Dicindekeun Cageur. Sakumna Kasus Positif Covid-19, Dipernahkeun Di Hiji Kluster Institusi Kanegaraan Di Kota Sukabumi. Ku Kituna, Pihakna Ngaronjatkeun Potensi Keur Ngungkulan Eta Mahabuna Virus, Sangkan Teu Sumebar Ka Lelewek Sejenna.