TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil Netelakeun, Dilarapkeunana Pembatasan Sosial Berskala Besar Atawa PSBB Di Sapuluh Kabupaten Tur Kota, Nya Eta Bodebek Jeung Bandung Raya, Moal Mampuh Ngungkulan Covid19, Upama Rapid Tes Teu Dipaju Kalawan Masif. Ku Kituna, Dirina Meredih Kepala Daerah Sapuluh Kabupaten Tur Kota, Masif Nyorang Rapid Tes, Tepi Ka Ngahontal Tilu Ratus Rebu Warga Jawa Barat.