TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Minangka Tarekah Pikeun Megatkeun Sumebarna Covid 19 Atawa Corona, Sawatara Anggota DPRD Kota Bandung Ti Fraksi Nasdem, Naratas Prakprakan Nyemprot Disinfektan Di Kecamatan Sukajadi. Ceuk Salah Saurang Anggota DPRD Kota Bandung Ti Fraksi Nasdem, Uum Tanuwijaya, Eta Kagiatan Teh Bakal Dilakonan Ka29 Kecamatan Sejenna Di Kota Bandung.