TP | BANDUNGTV | ELBI NOPITRI | Mangpirang Tarekah Dilakonan Ku Masarakat Kota Bandung Salaku Pangajak Pikeun Ngeureunkeun Sumebarna Wabah Covid19 Atawa Korona. Lian Ti Ngalakonan Nyemprot Cairan Disinfektan, Massa Oge Masangkeun MangratusRatus Spanduk Pangajak Sarta Panggeuing Ngajaga Jarak Sosial Atawa Sosial Distancing.