TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Salah Sahiji Lamping Di Desa Sukamaju, Kecamatan Rancakalong, Anu Jangkungna Dua Puluh Meter, Tur Panjangna Sapuluh Meter, Urug. Taneuh Pangurugan Tina Eta Lamping Teh Nyaeur Jalan Anu Nepungkeun Sumedang Subang Ngaliwatan Rancakalong, Ku Kituna Patalimarga Di Dua Arah Jadi Kateug.