TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITRI | Wakil walikota cimahi, ngatiyana, kedal jangji bakal sagancangna naratas wisata militer di kota cimahi. eta hal teh mangrupa salasahiji program pamarentah kota cimahi dina kapamimpinanana jeung ajay. sok komo, kota cimahi boga sababaraha pusdik t-n-i, katut batalyon anu euyeub ku mangpirang alutsista, boh ringan boh berat.