Videos

video

50 taun ngadago, antukna warga desa Jeunjing boga akses jalan kendaraan

TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN |Nya kawas kitu kaayaan lembur Jeunjing, desa Pandanaan, kecamatan Paseh, kabupaten Sumedang. Lembur anu pernahna di lelewek...
video

Usum halodo dierong narajang tepi ka bulan Oktober, 1.682 hektar sawah puso

TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Nalika diwawancara dina kagiatan Jabar punya informasi atawa Japri, poe Salasa nu anyar kaliwat, Kepala Badan...
video

Macet dina ujicoba rekayasa jalur balukar pasimpangan jalan

TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Minangka tarekahpikeun ngungkulan macet anu remen karandapan di jalan sukajadi, pamarentah kota Bandung ngaliwatan dinas perhubungan...
video

Satpol PP kota Bandung nyegel videotron lima

TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Petugas Satuan Polisi Pamong Praja atawa Satpol PP, kota Bandung, nyegel lima videotron iklan produk roko...