Videos

video

Rabat Beton Waragad Desa Kualitasna Goreng Tur Ngarempak Aturan

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pangwangunan Jalan Desa Di Tilu Lelewek Di Desa Sukajadi, Kecamatan Cibinong, Kabupaten Cianjur, Ngarempak Aturan Pamarentah. Lian...
video

Ridwan Kamil Bakal Ngalarapkeun Ngaran Habibie Keur Gedong Inovasi

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Tilar Dunyana Presiden Katilu Republik Indonesia, BJ Habibie, Nancebkeun Sungkawa Anu Jero Dina Hate Masarakat Indonesia. Salah...
video

Ngistrenan Pj Sekda Jabar, Emil, “Sekda Bisa Dipilih Ti Non Asn”

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil, Ngistrenan Penjabat Sekretaris Daerah Jawa Barat, Daud Achmad, Di Aula Barat Gedong...
video

Krisis Cai Beresih, Pamarentah Ngabagikeun Cai Ka Sawatara Lelewek

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Usum Halodo Panjang Kiwari, Ngabalukarkeun Meh Sakumna Warga Di Kabupaten Bandung Seuseuteun Cai Bersih Pikeun Nyumponan Kabutuh...