Videos

video

Kuli Bangunan Nyulap Limbah Kai Jadi Cocooan Anu Unik

TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI |Kurangna panghasilan sapopoe, ngarojong salah saurang kuli bangunan asal bandung, keur ngolah barang ku kreatifitas. boga bekel...
video

Kampung Cibongkok Nu Ngahasilkeun Cengkeh

TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI |Di kabupaten bandung barat, salah sahiji kampungna digegekan ku meh sakumna warga anu pakasabanana sapopoe minangka patani...
video

Warga Cipeundeuy Nyieun Alat Deteksi Lini

TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | SALAH saurang warga cipeundey, kabupaten bandung barat, mampuh nyieun bel keur ngadeteksi musibah lini. eta produk...
video

Teknologi Tepat Guna Kbb Teu Katalingakeun Ku Pamarentah Puseur

TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI |Saestuna, jenglengan kagiatan gelar teknologi tepat guna difasilitasi ku pamarentah provinsi jawa barat. penjabat bupati bandung barat...