19.2 C
Bandung
video

PT. KAI Nambahan Korsi 40.000 Pikeun Mudik Lebaran

TP | BANDUNG TV | IWAN M RIDWAN | Manajer Humas PT. KAI DAOP 2 Bandung Joni Martinus nembrakeun, pikeun ngaronjatkeun pangladen ka masarakat,...
video

Polres Cimahi Ngalakonan Apel Pasukan Ops Patuh Lodaya

TP | BANDUNG TV | IWAN M RIDWAN | Poe Salasa isuk-isuk, jajaran polres Cimahi ngalakonan apel pasukan dina raraga OPS Patuh Lodaya. Eta...
video

Nyanghareupan Romadon, Harga Daging Mimiti Nerekel

TP | BANDUNG TV | IWAN M RIDWAN | Enggoning nyanghareupan bulan suci Romadon, harga daging hayam turta daging sapi di sajumlahing pasar tradisional...
video

Kabupaten Bandung Kaancam Darurat Runtah

TP | BANDUNG TV | IWAN M RIDWAN | Nya kawas kitu kaayaan runtah anu ngagugunung kitu wae di jalan Pasar Baleendah, kabupaten Bandung....