Videos

video

Sosialisasi pemilu ngaliwatan kasenian wayang golek

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nya kawas kitu ketak anu dilakonan ku komisi pemilihan umum kabupaten Cianjur pikeun ngirut karep turta mere...
video

Dewan pers meredih fikom medalkeun lulusan wartawan profesional

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Ketua dewan pers republik Indonesia, Yosef Adi Prasetyo, meredih sakumna paguron luhur widang ilmu komunikasi anu kabeungkeut...
video

Mentan bedah kemiskinan basis tatanen

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Leuwih ti genep ratus kepala keluarga teu mampuh di kampung Bangbayang, desa Cikancana, kecamatan Sukaresmi, kabupaten Cianjur,...
video

Mapag mayday, pagawe nyorang lampah ngadorong motor

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Eta lampah ngadorong motor anu dilakonan ku mangratus-ratus pagawe di Sumedang teh, disorang pikeun nepikeun aspirasi ka...