Videos

video

KPU kota Bandung mimiti narima logistik pemilu 2019

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nya kawas kitu kagiatan bongkar muat logistik di gudang KPU kota Bandung, di lelewek cipadung, poe salasa...
video

Bawaslu tihothat kampanyeu pemilu 2019 damey

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Salah sahiji tarekah pikeun nyiptakeun kompetisi anu adil, jujur, bersih, turta boga integritas, nyaeta ku cara mayeng...
video

Caah leutak balukar proyek galian taneuh

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nya kawas kitu video amatir warga nalika caah karandapan poe senen pasosore. Warga anu araya di jero...
video

Najan caah ngorotan, warga tatahar pikeun ngungsi

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Salah saurang warga asal kelurahan Andir, Tirah, gura-giru meresihan imahna tina leutak sesa caah, lantaran caah geus mimiti...