Videos

video

50% Desa Di JABAR Tacan Sadar Hukum

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Menteri Hukum Dan Hak Asasi Manusia, Yasonna Laoly Netelakeun, Lima Puluh Persen Desa Di Jawa Barat Tacan...
video

Pasualan KBU, DPR RI Bakal Ngagero Dinas Anu Boga Wewenang

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Patali Jeung Pasualan Lahan Bulistir Anu Karandapan Di Kawasan Bandung Utara Atawa KBU, Dewan Perwakilan Rakyat Republik...
video

DIRUT PD Pasar Bermartabat Manten Kaancem Hukuman 15 Taun Bui

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Terdakwa Kasus Panyalimpangan Aset Deposit, Anu Nitih Dua Satengah Miliar, Milik Pausahaan Anu Ditangtayungan Ku Pausahaan Daerah...
video

Mapag Natal Tur Taun Anyar, Harga Kabutuh Poko Naek 30 Persen

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Mapag Natal Turta Peuting Bagantina Taun, Harga Sajumlahing Kabutuh Poko Di Pasar Tradisional Sumedang, Mimiti Ngajaul, Batan...