Videos

video

Pamarentah Puseur Satekah Polah Ngungkulan Pasualan Lingkungan

| TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Pamarentah puseur jeung mangpirang lembaga keur meumeujeuhna nyarungsum tarekah pikeun ngungkulan pasualan lingkungan. Ku kituna,...
video

Satgas Citarum Mayeng Ngeduk Sedimentasi Citarum

| TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Mapag usum ngijih turta nyinglar musibah caah. Prakprakan normalisasi walungan citarum mayeng dihangkeutkeun. Salah sahijina....
video

Komisi Iii Dprd Cianjur Ngalakonan Sidak Ka Pabrik Tekstil

| TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Anggota komisi tilu d-p-r-d kabupaten cianjur ngalakonan inspeksi mendadak atawa sidak ka p-t unitama jaya...
video

Teu Bisa Ngolah Limbah, Pt Unitama Jaya Lestari Dierong Bakal Ditutup

| TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Dinas lingkungan hidup kabupaten cianjur, ngancem bakal nutup saheulaan pabrik tekstil p-t unitama jaya lestari....