Videos

video

Cangkingan waragad desa beuki ngaronjat

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Menteri Desa Daerah Pembangunan Tertinggal dan Transmigrasi, Eko Putro Sanjoyo nembrakeun, saban taunna cangkingan tina prakprakan program...
video

Pangdam: “waragad 600 milyar pikeun Citarum tacan cukup”

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pangdam III Siliwangi mayjen TNI Besar Harto Karyawan ngeceskeun, pikeun ngungkulan pasualan Citarum, masarakat kudu icikibung, tepi...
video

Bupati miharep taya egosektoral ngungkulan pasualan Citarum

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Bupati Bandung dadang m nasser netelakeun, pikeun ngungkulan pasualan runtah di kabupaten Bandung, sakumna tps di desa...
video

Runtah anu ngagugunung ngagejed kagiatan dialajar siswa

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Kurangna kasadar masarakat lebah ngajaga lingkungan, ngabalukarkeun runtah ngagugunung deui di sajumlahing tempat di kabupaten Bandung. Salah...