TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pamarentah Kabupaten Bandung Medalkeun Invonasi Anyar, Keur Ngahangkeutkeun Prakprakan Vaksinasi Lansia, Nya Eta Ngeprikeun Angkot Gratis, Keur Nganteur Tur Ngajemput Lansia Di Sawatara Lelewek Anu Gegek Pangeusina, Sarta Siklukna Kabupaten Bandung. Pangna Kitu, Kabupaten Bandung Mangrupakan Daerah Anu Jumlah Lansiana Pangreana Di Sakuliah Jawa Barat, Nya Eta Tilu Ratus Dua Belas Rebuan Lansia.