TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Pelaku Usaha Kuliner Has Nusantara, Nya Eta Cireng, Di Kabupaten Sumedang, Ngarahuh Dumeh Oplah Daganganana Nyirorot Dina Romadon Taun Ieu. Dina Emprona, Dina Bulan Romadon Sataun Katompernakeun, Dirina Mampuh Produksi Dua Kintal Saban Poena. Ari Dina Taun Ieu Ukur Sakintal.