TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Tepi Ka Kiwari, Sawatara Siswa Di Jawa Barat Ijazahna Masih Di Tahan Di Sakolaan, Alatan Mangpirang Hal. Ku Kituna, Pamarentah Provinsi Jawa Barat Ngaliwatan Dinas Pendidikan Jabar Meredih Masarakat Anu Ijazahna Ditahan Sakola, Sagancangna Laporan Ngaliwatan Aplikasi Silapiz.