TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Mapag Pere Lebaran, Bandung Zoolical Garden Atawa Bazooga Mimiti Nataharkeun Diri, Keur Ngajamin Kaamanan Wisatawan, Utamana Tina Covid-19. Mangpirang Atraksi Tur Kandang Anyar Disayagakeun, Salasahijina Wisatawan Bisa Maraban Sababaraha Sato Kawas Jarapah, Binturung, Turta Gajah.