TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Bupati Sumedang Dony Ahmad Munir, Medalkeun Peraturan Bupati Nomor Saratus Dua Puluh Dalapan, Ngeunaan Ketak Nanjeurkeun Disiplin. Ku Dipedalkeunana Eta Peraturan Teh, Masarakat Dipiharep Teu Ngareuah-Reuah Kariaan Peuting Bagantina Taun. Eta Hal Teh Dilakonan Pikeun Nyinglar Sumbarna Covid-19 Di Kabupaten Sumedang.