TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Jumlah Warga Anu Marondok Di Lelewek Wisata Di Kecamatan Lembang, Kabupaten Bandung Barat, Dina Pere Panjang Taun Anyar Disatengahing Sasalad Covid-19, Kawilang Nyirorot Batan Sasari. Sanajan Pihak Anu Ngokolakeunana Ngalarapkeun Protokol Kasehatan Anu Rekep, Pikeun Nyinglar Sumebarna Covid-19, Tapi Rea Warga Anu Wegah Pakansi Dina Sasalad Covid-19.