TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Vaksin Hambalan Kadua Covid-19 Nepi Di Bandara Soekarno-Hatta, Cengkareng-Tangerang, Poe Kemis Beurang, 31 Desember 2020. Eta Vaksin Hambalan Kadua Teh, Jumlahna Hiji Koma Dalapan Juta Dosis Anu Mangrupa Jieunan Sinovac, China.