TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Tim Gabungan Satgas Penanganan Covid-19 Kota Bandung, Nyinglar Tingrariungna Massa Anu Boga Karep Ngareauh-Reuah Peuting Bagantina Taun Di Kota Bandung. Lian Ti Kitu, Petugas Ge Bakal Ngalarapkeun Ketak Muka Tutup Jalan Sarta Nyayagakeun Pos Penjagaan, Di Tapel Wates Kota Bandung.