TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Kepolisian Daerah Jawa Barat Mahing Sakumna Wangun Kagiatan Anu Nguniangkeun Tingarariungna Massa, Dina Peuting Bagantina Taun. Petugas Kepolisian Ge Bakal Nindak Kalawan Tandes, Okneum Warga Atawa Anu Ngokolakeun Tempat Wisata Tur Hiburan, Anu Ngarempak Maklumat Kapolri Ngeunaan Tuhu Kana Protokol Kasehatan, Nalika Prakprakan Natal Jeung Taun Anyar.