TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Hujan Gede Anu Narajang Kabupaten Sumedang Jero Tilu Jam, Ngabalukarkeun Jalan Raya Sumedang-Wado, Anu Pernahna Di Desa Ranggon, Kecamatan Darmaraja, Kabupaten Sumedang, Kakeueum Caah. Samalah, Kendaraan Ti Dua Arah, Kapaksa Kudu Silih Genti Nalika Ngalalar Ka Eta Jalan.