TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Wakil Ketua Komisi Tilu DPR RI, Manghajakalkeun Sawangan Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil, Anu Nyalahkeun Menkopolhukam, Mahfud MD, Patali Jeung Insiden Di Mega Mendung, Kabupaten Bogor. Di Sagedengeun Eta, Komisi Tilu DPR RI Ge Ngadongsok Kapolri, Keur Mariksa Gubernur Banten Patali Jeung Tingrariungna Masasa Di Bandara Soekarno Hatta.