TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Satnarkoba Polres Cimahi Ngajorag Pelaku Nu Nyumebarkeun Jeung Nyieunan Ganja Sintetis, Di Salah Sahiji Imah Kontrakan Di Kota Cimahi. Dina Waktu Kurang Ti Sabulan, Satnarkoba Polres Cimahi Nyerek Dalapan Belas Pelaku Panyalimpangan Narkotika.