TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Satuan Reserse Narkoba Polres Cianjur, Ngajorag Rumah Produksi Miras Oplosan, Di Desa Sirnagalih, Kecamatan Cilaku, Poe Jumaah IsukIsuk. Nalika Dijorag, Salah Saurang Pelaku Keur Ngaracik Miras Oplosan Dina Ember Gede. Ti Eta Tempat, Pulisi Nyita Miras Oplosan Siap Edar 600 Bungkus.