TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Patali Kana Informasi Ngeunaan Akta Cerai Palsu, Kantor Pengadilan Soreang, Kabupaten Bandung Kedal Carita Ngeunaan Kaabsahanana. Lian Ti Kitu, Jenglengan Eta Sertifikat Palsu Teh, Geus Ngarugikeun Pengadilan Agama. Eta Kasus Nu Malsukeun Akta Cerai Teh, Lain Anu Munggaran Karandapan Di Kabupaten Bandung.