TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Salah Sahiji Treuk Box Ngarandapan Kacilakaan Tunggal, Tepi Ka Tiguling Di Jalan Pesantren, Kota Cimahi, Poe Kemis Wanci Peuting. Hadena Taya Korban Jiwa Dina Eta Kacilakaan Teh.