TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Teu Kurang Ti Dua Puluh Salapan Imah Warga Di Kampung Cikalio Kecamatan Cisarua, Kabupaten Bandung Barat, Ruksak, Satutas Katarajang Angin Puyuh, Poe Jumaah Pasosore. Eta Kajadian Angin Puyuh Jero Samenit Teh, Matak Geunjleung Warga, Ku Kituna Sawatara Warga Ngarungsi Ka Tempat Nau Leuwih Aman.