TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Pamiarsa Kudu Leuwih Iatna Upama Ngalalar Dina Beusi Luhureun GorongGorong, Pangna Kitu Di Jalan Cihanjuang Kota Cimahi, Salah Saurang Wanoja Kapaksa Nahan Kanyeri Sababaraha Jam, Lantaran Tiporos Kana Beusi GorongGorong, Poe Kemis Kapeutingnakeun. Prakprakan Nyalametkeunana Butuh Waktu Sajam Tur Lumangsung Dramatis.