TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Salah Sahiji Museum Pamarentah Provinsi Jawa Barat Nyaeta Museum Monumen Perjuangan Rakyat Jawa Barat, Ngalakonan Kagiatan Webinar Museum Keliling. Eta Ketak Teh Disorang Pikeun Ngaronjatkeun Pangladen Museum, Mangaat Museum Turta Minangka Tarekah Sosialisasi Museum, Ku Kituna Bisa Maksimal, Luyu Kana Tugas Poko Jeung Fungsi Museum.