TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Dumasar Kana Testing Anu Dilakonan Ku Satgas Penanganan Covid19 Jabar Ti Saprak Pere Panjang Kamari, Wisatawan Limaan Tur MangratusRatus Santri Dicindekeun Positif Covid19. Ketua Harian Satgas Covid19 Jabar Miharep, Warga Salawasna Tuhu Kana Aturan TiluM, Nya Eta Make Masker, Kukumbah Leungeun Make Sabun, Tur Jaga Jarak.