TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Sasalad Covid19, Dipiharep Moal Ngagejed Kahikmat Prakprkaan Mieling Hari Pahlawan, Tur Mampuh Nambahan Energi Keur Masarakat Indonesia Sangkan Sabeungkeutan Salawasna. Eta Hal Teh Diebrehkeun Ku Menteri Sosial Republik Indonesia, Ngaliwatan Pidato Anu Dibacakeun Ku Gubernur Jabar Ridwan Kamil, Di Buruan Gedong Sate Kota Bandung, Poe Salasa IsukIsuk, 10 November 2020.