TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Sasalad Covid19 Masih Tacan Pungkas. Sanajan Kitu, AlonAlon Sawatara Widang Ekonomi Mimiti Nguniang. Salah Sahijina, Bisnis Perhotelan. Sawatara Hotel Kiwari Geus Mimiti Nampa Deui Para Tamu, Bari Ngalarapkeun Protokol Kasehatan, Luyu Kana Aturan Anu Dilarapkeun Ku Kementerian Pariwisata.