TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | MangpuluhPuluh Pengurus Serikat Buruh Miharep Gubernur Ngarevisi Upah Minimum Provinsi Jabar 2021 Anu Teu Naek. Ceuk Nu Arunjuk Rasa, Ngitung UMP Lain Ukur Dumasar Kana Tumuwuhna Ekonomi Kuartal Dua Anu Teu Naek. Dirina Miharep, Covid19 Teu Ngabalukarkeun Pamarentah Ngarempak Aturan. Samalah, Pihakna Ge Ngadongsok Upah Minimum Kota Tur Kabupaten, Naek Dalapan Persen.